Thursday, September 23, 2010

Secret Societies: The Black Sun

Bruder des Lichts

MAJORITI maklum bahawa Perang Dunia Kedua (WW2) berakhir apabila dua bandar di Jepun iaitu Hiroshima dan Nagasaki digugurkan dua butir bom atom yang dihasilkan daripada mineral nuklear, uranium dan plutonium. Umum juga tahu bahawa Amerika adalah pihak yang bertanggungjawab menggugurkan senjata pemusnah tersebut sehingga menyebabkan kemenangan WW2 berpihak kepada Angkatan Allied.

Namun, adakah Amerika yang merintis projek senjata nuklear semasa WW2? Adakah Amerika yang membangunkan projek nuklear? Apa peranan Amerika yang sebenarnya? Pihak mana yang membangunkan teknologi senjata nuklear? Siapa yang membiayai Projek Manhattan? Siapakah dua pihak yang selalu berhubung dalam menjayakan Projek Manhattan? Banyak juga teka-teki yang muncul dan sesetengah jawapannya pula begitu asing untuk diterima oleh sebilangan daripada kita, namun itulah jawapannya.

“Even when the sun turns black, the light will still remain to bless the Promised Land and the Promised Kingdom.”Brothers of the Light.

Brothers of The Lights (Bruder des Lichts) bukan sahaja terlibat dalam WW2, malah pernah turut terlibat secara aktif dalam menjayakan WW1 dengan memainkan peranan penting di Eropah. Lebih tepat, peranan yang teramat penting di peringkat rahsia tertinggi dan dijalankan secara bawah tanah. Ia bekerja secara diam tanpa seorang pun mengetahui apa yang dikerjakannnya dan pertubuhan rahsia ini hanya akan naik ke permukaan tanah bersama kemusnahan besar-besaran. Ia tidak akan naik ke permukaan jika tidak membawa apa-apa kemusnahan kepada manusia. Ia ditubuhkan hanya untuk membawa kemusnahan dan huru-hara kepada umat manusia. Ia diberi tugas yang amat berbahaya untuk mengancam umat manusia, ia memikul The Order of The Black Sun, ia juga membawa maksud the order of the ashes of the sun, the order of the phoenix which rise from the ashes of the sun. Nama lainnya ialah The Order of the Phoenix.

Apakah itu Brothers of the Light dan The Order of The Black Sun? Siapakah individu-individu yang berada di sebalik kedua-dua nama gerakan tersebut? Masih wujudkah gerakan itu sehingga kini? Apakah projek-projek kemusnahan yang pernah dijalankan pertubuhan itu? Sebelum itu, kita kumpulkan semua ‘cebisan’ yang pernah kita kutip sebelum kita mengenali gerakan ini dan siapa yang berada di sebalik projek-projek mega kemusnahan.
--

The Order of the Black Sun

Vril Society (Vril) dan Thule Society (Thule) pada awalnya ditubuhkan di Jerman bagi menjayakan konflik di Eropah untuk mencetuskan bibit-bibit Perang Dunia Pertama (WW1) sejak tahun 1909 atau mungkin jauh lebih awal. Kedua-dua gerakan ini bergerak secara rahsia sehingga Vril tidak menyedari kewujudan Thule, manakala Thule juga tidak menyedari kewujudan Vril. Ringkasnya, kedua-dua gerakan ini bergerak secara sangat halus sehingga pertubuhan-pertubuhan rahsia yang lain juga tidak menyedari kewujudan mereka di Eropah pada masa itu.

The Black Sun

Kemudian pada 1920 (selepas WW1), Vril dan Thule menerima arahan daripada pentadbir peringkat tertinggi Freemason di Eropah supaya mengadakan kerjasama dengan The Golden Sun sehingga menyebabkan kedua-dua gerakan itu terperanjat bahawa rupa-rupanya ada gerakan lain yang menjalankan agenda yang sama semasa WW1. Kedua-dua Vril dan Thule selepas menjalin kerjasama (bukan bergabung) kemudian diberi kod identiti Gesselschaft (Gessel) yang berkhidmat untuk Luminous Lodge dan diberi tanggungjawab menjayakan The Teutonic Order bermula tahun 1920.

Awalnya, Thule dan Vril hanya memainkan peranan rangsangan saraf (taktik mind control) dalam mencetuskan bibit WW1 di Eropah dengan menabur benih-benih fitnah yang membangkitkan rasa ekstrem di kalangan pembesar-pembesar di Eropah. Motifnya, untuk mewujudkan huru-hara, mengheret beberapa negara terpilih di Eropah serta mengheret Empayar Turki Uthmaniah (Ottoman) untuk menghancurkan empayar Islam itu sendiri. Apabila selesai WW1 dengan berpecah serta tergadainya wilayah-wilayah Islam seperti Sarajevo, Palestin dan sebagainya, kedua-dua gerakan dinaik taraf kepada Knights of the Black Sun yang terdiri daripada Knights of Thule dan Knights of Vril.

Gusscheinfold

Pada 1925, Knights of the Black Sun kemudian diberi nama The Black Sun yang diketuai seorang wanita bernama Gusscheinfold untuk menjayakan The Order of the Black Sun. Ia sebagai proses naik taraf dan persiapan untuk menjayakan projek terbesar pada WW2 yang sudah dijadualkan pada 20 tahun lebih awal sebelum WW2 benar-benar tercetus. The Black Sun diberi amanah untuk mengemudi Altar Sains bagi menjayakan rancangan-rancangan perang di seluruh dunia. Ia termasuk merancang siri kemusnahan dalam WW2, Perang Teluk, Perang Teluk 2, Perang Vietnam dan sebagainya serta menjalankan penyelidikan teknologi-teknologi perang terutama persenjataan dan jentera, malah diberi peranan untuk mencipta prototaip ‘super weapons’ dalam siri-siri peperangan seluruh dunia.

Sumber-sumber iaitu bekas-bekas pengintip (sebilangan adalah rakyat Jerman) semasa WW2 melaporkan; bermula 1930, The Black Sun mula berhubung dengan kerajaan Mason Amerika (tidak pasti sama ada Herbert Hoover terlibat sama, kebarangkalian terlibat adalah 79 peratus) untukmendapatkan dana penyelidikan. Pada masa yang sama berhubung dengan Luminous Lodge untuk melaporkan setiap perkembangan kerja-kerja makmal.

Setiap kali The Black Sun naik ke ‘permukaan tanah’ untuk bertemu Luminous Lodge, ia akan tampil dengan idea-idea kemusnahan. Ia tidak akan datang tanpa membawa kemusnahan. Setiap kali ia datang, ia wajib hadir bersama kemusnahan. Para kultus ini kerap dilabel dengan frasa ‘They will never return with empty handed’. Gerakan ini menghidupkan Altar Sains khusus untuk tujuan peperangan.

Thule menjalankan kerja menggerakkan bibit peperangan melalui proksi iaitu Fuhrer Nazi, Adolf Hitler sejak mula memegang tampuk kerajaan Nazi Jerman (Drittes Reich). Manakala kultus Vril pula menjalankan upacara ritual berhubung dengan alam ghaib untuk mempelajari sacred science bagi tujuan mencipta senjata perang.


Dalam menjayakan ritual ini, beratus ribu nyawa perlu dikorbankan (terbiasa dengan holocaust?) hanya untuk mendapat pengetahuan mengenai zarah (atom) bagi mencipta senjata paling berkuasa di dunia. Kedengaran seperti tidak masuk akal, tetapi itulah peranan Vril. Pengetahuan itu kemudian disusun dalam rumus-rumus saintifik (menjadikan pengetahuan sihir sebagai ilmu sains yang memadam rekod-rekod sihir. Pernah dengar ayat ini? “it is not magic, it is science.”) Itu adalah peranan Vril.
Fuhrer Nazi, Adolf Hitler yang merupakan proksi (elit dari keturunan Rothschild dan menyertai Thule) dalam Thule Society kemudian ditugaskan menyelia eksperimen-eksperimen terhadap prototaip-prototaip jentera perang sehingga berjaya menghasilkan pesawat anti graviti yang kita sebut sebagai UFO pada tahun 1934, pesawat Hanebu. Bagaimanapun, ia hanya eksperimen peringkat prototaip, bukan eksperimen upgrade atau sebagainya. Cuba lihat dan fikir, Hitler hanya mula memegang tampuk kerajaan Nazi pada 1933, tapi tempoh yang diperlukan untuk membangunkan prototaip sesebuah pesawat perang memerlukan masa sekurang-kurangnya 5 tahun untuk disiapkan, manakala lagi 2 tahun untuk tujuan pengujian dan upgrade (American Air Force Institue & NASA). Lihat lagi, setahun selepas Hitler menjadi Fuhrer, prototaip pesawat Hanebu pun siap untuk menjalani ujian penerbangan di ruang udara pada 1934. Tidakkah terlalu cepat? Hanya setahun selepas Hitler menjadi Fuhrer? Bukankah menunjukkan bahawa makmal penyelidikan UFO sudah lama beroperasi iaitu sebelum Hitler diberi kuasa politik?


Jentera demi jentera kemudian berjaya dihasilkan, ia termasuk jentera gempur, probe pengintip, probe komunikasi dan pesawat pengangkut yang mampu memuatkan lima buah kereta kebal dalam satu masa. Penciptaan jentera perang ini pula dikendalikan oleh penyelidik berbangsa kacukan Yahudi-Jerman bernama William Schmidt.
Schmidt

Penciptaan jentera canggih memang penting dalam peperangan, namun paling penting dalam gerakan ini ialah mencipta senjata paling berkuasa dalam sejarah manusia, iaitu ia perlu dimulakan dengan menjalankan kajian terhadap penguraian uranium dan plutonium, tugas ini digalas seorang Yahudi-Zionis pakar kimia dan fizik bernama Albert Astin.

Juga daripada laporan bekas-bekas pengintip (spy) WW2. Pada 1936, Astin yang merupakan penyelidik pakar dari Thule dilaporkan menerima satu fail sulit daripada unit penyelidikan Vril berkenaan rumus-rumus zarah yang belum melalui proses pengembangan dan ujikaji. Astin kemudian meneruskan kajian dengan meneliti setiap unsur zarah berserta sumbernya serta kemampuannya untuk menghasilkan tindak balas.

Namun demikian, Astin menghadapi kesulitan untuk meneruskan kajian kerana kekurangan fasiliti penyelidikan serta keadaan makmal di Jerman yang tidak sesuai untuk kajian seperti itu.

Pada 1937, Astin kemudian menyerahkan laporan berkenaan masalahnya kepada seorang penyelia eksperimen yang juga seorang Yahudi iaitu Adolf Hitler. Atas kapasiti sebagai penyelia projek kajian, Hitler kemudian menghubungi proksi Freemason di Amerika iaitu Presiden Amerika ketika itu, Franklin Roosevelt (tempoh menjadi presiden, 1933-1945) untuk meminta bantuan dana penyediaan makmal.

Satu laporan berhubung kemampuan tenaga atom juga diserahkan kepada Roosevelt serta laporan mengenai keperluan menyediakan fasiliti-fasiliti makmal bagi menjayakan kajian atom. Jerman tidak mampu menanggung kos-kos berkaitan penyelidikan atom disebabkan memerlukan belanja besar sehingga USD$1,000,000 setiap jam sepanjang menjayakan konflik perang dunia (nilai belanja yang sama pada hari ini bersamaan kira-kira USD$60,000,000 setiap jam).

Dalam laporan yang sama, Nazi bagi pihak Astin secara senyap juga meminta nasihat Amerika untuk menyediakan tapak eksperimen bom atom. Roosevelt kemudian menghubungi Green Dragon Society berkenaan memohon penyediaan tapak, namun permintaan ‘melampau’ itu ditolak oleh Green Dragon. Pun begitu pada 1939, Astin berjaya diterbangkan ke Amerika bagi memulakan kajiannya manakala kajian uranium di Jerman diteruskan oleh seorang lagi Yahudi-Zionis bernama Yottohen.

Jalinan kerjasama antara Vril, Thule, Illuminati Amerika dan Freemason Amerika dalam menjayakan agenda perang sejak itu kemudian dinamakan sebagai Brothers of the Light.

Bagi menjayakan proses kajian nuklear (Project Manhattan), Amerika menyediakan prasarana makmal terbaik kepada Astin. Pada masa yang sama, Amerika meminta Nazi supaya segera menghantar dokumen prototaip pesawat anti graviti dalam tempoh segera. Malah, Amerika menubuhkan kumpulan penyelidik bagi memajukan teknologi pesawat anti graviti.

Pesawat ME264 kerap ulang alik dari Jerman
ke Amerika ketika bibit-bibit WW2

Pada 1940, Nazi melalui pesawat terpantas ciptaan Vril ketika itu, ME264 telah menghantar dokumen-dokumen UFO yang diminta. ME264 adalah pesawat tercanggih ketika itu dan hanya memerlukan 30 jam untuk perjalanan dari Berlin Jerman ke Washington di Amerika, ia merupakan yang terpantas pada era pra-WW2. Dokumen-dokumen kemudian disimpan untuk embargo selepas eksperimen-eksperimen dibuktikan berjaya di Jerman. Bermula 1946 iaitu setelah tamat WW2, Amerika kemudian membuka semula fail-fail berkaitan UFO dan dibangunkan untuk projek membina spy-probe untuk mengintip negara-negara lain di seluruh dunia bagi menjayakan New World Order (NWO) seperti yang pernah dilaungkan Hitler sebelum itu.

Pada 1940, Roosevelt sekali lagi menghubungi Green Dragon Society di Jepun untuk menjadikan pulau-pulau negara itu sebagai kawasan eksperimen dan sekali lagi ditolak keras walaupun Amerika mendapat restu daripada peringkat tertinggi Mason.

Pada 10 Mei 1945, Jawatankuasa Perang Amerika diketuai J.R Oppenheimer mencadangkan Kyoto, Hiroshima dan Yokohama serta Kokura sebagai lokasi untuk meledakkan bom atom. Keluasan kawasan berkenaan meliputi radius yang besar dan memudahkan kerja mengukur kesan kemusnahan melalui pemantauan dari udara. Cadangan awal menetapkan Ogos 1945 sebagai tarikh untuk meledakkan empat butir bom iaitu uranium, plutonium, campuran uranium-plutonium dan uranium-plutonium-hidrogen. Empat butir yang dihasilkan semasa WW2, bukan dua.

Seorang penulis, C.Adam dalam bukunya melaporkan, Green Dragon tetap berkeras untuk tidak membenarkan kerana akan melibatkan kesan kemusnahan yang sangat besar. Setelah didesak, Green Dragon melalui proksi angkatan tentera Jepun yang dianggotai beberapa pegawai tinggi dari kalangan The Green Men Society kemudian melancarkan serangan udara terhadap Pearl Harbour pada 7 Disember 1941 sebagai isyarat tidak bersetuju dengan permintaan Amerika yang melampau yang dianggap seperti ‘meminta kebenaran daripada anda untuk berzina dengan anak perempuan anda di rumah anda sendiri’. Ia menimbulkan konflik dalaman antara Green Dragon dengan Mason Amerika. Manakala penglibatan Nazi dalam rancangan yang sama juga tidak diketahui oleh Green Dragon. Jepun seperti sedang dilacurkan tanpa rela oleh rakan-rakan sendiri. Sebagai tanda protes, Pearl Harbor diserang pada penghujung tahun 1941. Pearl Harbor terpaksa diserang pada ketika Asia Tenggara juga dijadualkan diserang pada waktu yang sama.

Pearl Harbour

Akibat serangan terburu-buru oleh Jepun yang didalangi Green Dragon itu, ia membuka peluang kepada Amerika untuk mengisythiar perang ke atas Jepun pada tahun yang sama. Lantas, membuka ruang jelas kepada Amerika sebagai alasan untuk menjayakan tapak eksperimen di dua bandar di Jepun itu. Ia membolehkan Amerika melakukan siri serangan balas di mana dunia melihat seperti ia satu peperangan yang benar-benar tercetus disebabkan konflik politik yang tiada penyelesaian. Sikap terburu-buru Jepun telah membuka peluang kepada Amerika untuk merancakkan WW2 lebih awal daripada jadual. Amerika tetap Amerika, suka atau tidak suka, Jepun sebagai rakan bawah tanah mesti dijadikan tapak ujian bom atom.

Berikut adalah teks ucapan Roosevelt dalam Congress pada 8 Disember 1941 yang dilaporkan Associated Press.
--

“Mr. Vice President, and Mr. Speaker, and Members of the Senate, of the House of Representatives:

Yesterday, December 7th, 1941, a date which will live in infamy, the United States of America was suddenly and deliberately attacked by naval and air forces of the Empire of Japan.

The United States was at peace with that Nation and, at the solicitation of Japan, was still in conversation with its Government and its Emperor looking toward the maintenance of peace in the Pacific. Indeed, one hour after Japanese air squadrons had commenced bombing in Oahu, the Japanese Ambassador to the United States and his colleague delivered to the Secretary of State a form reply to a recent American message. While this reply stated that it seemed useless to continue the existing diplomatic negotiations, it contained no threat or hit of war or armed attack.

It will be recorded, that the distance of Hawaii from Japan makes it obvious that the attack was deliberately planned many days or even weeks ago. During the intervening time the Japanese Government had deliberately sought to deceive the United States by false statements and expressions of hope for continued peace.

The attack yesterday on the Hawaiian Islands has caused severe damage to American naval and military forces. Very many American lives have been lost. In addition American ships have been reported torpedoed on the high seas between San Francisco and Honolulu.

Yesterday the Japanese Government also launched an attack against Malaya.
Last night Japanese forces attacked Hong Kong.
Last night Japanese forces attacked Guam.
Last night Japanese forces attacked the Philippine Islands.
Last night the Japanese attacked Midway Island.

Japan has, therefore, undertaken a surprise offensive extending throughout the Pacific area. The facts of yesterday speak for themselves. The people of the United States have already formed their opinions and well understand the implications to the very life and safety of our Nation.

As Commander-in-Chief of the Army and Navy I have directed that all measures be taken for our defense. Always will we remember the character of the onslaught against us. No matter how long it may take us to overcome this premeditated invasion, the American people in their righteous might will win through to absolute victory.

I believe I interpret the will of the Congress and of the people when I assert that we will not only defend ourselves to the uttermost but will make very certain that this form of treachery shall never endanger us again. Hostilities exist. There is no blinking at the fact that our people, our territory, and our interests are in grave danger.

With confidence in our armed forces - with the unbounded determination of our people - we will gain the inevitable triumph - so help us God.

I ask that the Congress declare that since the unprovoked and dastardly attack by Japan on Sunday, December seventh, a state of war has existed between the United States and the Japanese Empire.

Franklin D. Roosevelt, The White House
December 8th, 1941

--

Cadangan Roosevelt kemudian disokong oleh Senat dan pada pukul 4 petang pada hari yang sama, Roosevelt mengisytiharkan ‘perang’ ke atas Pakatan Axis. Berikut adalah petikan ucapan Roosevelt di White House.

“Joint Resolution declaring that a state of war exists between the Imperial Government of Japan and the Government and the people of the United States and making provisions to prosecute the same.

Whereas the Imperial Government of Japan has committed unprovoked acts of war against the Government and the people of the United States of America:

Therefore be it Resolved by the Senate and House of Representatives of the United States of America in Congress assembled, That the state of war between the United States and the Imperial Government of Japan which has thus been thrust upon the United States is hereby formally declared; and the President is hereby authorized and directed to employ the entire naval and military forces of the United States and the resources of the Government to carry on war against the Imperial Government of Japan; and, to bring the conflict to a successful termination, all of the resources of the country are hereby pledged by the Congress of the United States.

Approved, December 8, 1941, 4:10 p.m. E.S.T.

--

Tiga hari kemudian iaitu pada 11 Disember 1941, angkatan Jepun dan Jerman pula mengisytiharkan perang ke atas Amerika dan bermula WW2 lebih awal daripada tarikh yang dijadualkan. Ia kelihatan seperti benar-benar perang, tetapi Jepun memang ada ‘hasrat’ untuk menjahanamkan Amerika.

Permulaan WW2 juga menandakan bahawa Project Manhattan perlu disempurnakan lebih awal. Proses menghasilkan peledak nuklear daripada plutonium dan uranium perlu dipercepatkan daripada jadual asal. Jepun harus survive dalam situasi ini, Jepun sememangnya bersendirian dalam situasi ini, ruang udara Jepun perlu dikawal rapi. Kawan sudah mahu makan kawan. Mangsanya ialah rakyat Jepun, bukan Green Dragon kerana mereka sudah berada jauh dari Hiroshima dan Nagasaki sejak WW2 tercetus. Green Dragon meninggalkan Jepun sendirian dan berpindah sementara ke negara-negara Asia yang lain dengan menyamar sebagai bangsa Korea. Green Dragon menjadikan Jepun sebagai watak jahat di Asia yang dibenci oleh Korea, China dan Malaya. Kenapa Green Dragon mengkhianati rakyat Jepun? Tidak mustahil, Hitler juga dengan selamba mengkhianati Yahudi Ortodoks pada WW2. Dalam kes Green Dragon, Jepun ditinggalkan dan dibiarkan supaya menguruskan nasib sendiri dalam keadaan tidak memahami situasi sebenar yang mereka hadapi dan tidak jelas motif utama terlibat dalam WW2. They fought for something that they not really know.

--

Little Boy & Fat Man

Pada 6 Ogos 1945, Presiden Amerika yang menggantikan Roosevelt pada ketika itu, President Harry Truman (Truman, salah satu daripada top 13 bloodlines) mengarahkan bom plutonium yang dinamakan Little Boy digugurkan di Hiroshima. Manakala Nagasaki pula dijadikan tapak eksperimen bom uranium yang dinamakan sebagai Fat Man pada 9 Ogos 1945. Enam hari kemudian, Jepun ‘menyerah’ kalah.

Fat Man di Nagasaki

Kenapa dikatakan Amerika hanya menjalankan eksperimen nuklear di Nagasaki dan Hiroshima? Amerika menjadikan Jepun sebagai tapak eksperimen. Kita lihat dua kejanggalan ini.

Jika Amerika membangunkan bom atom hanya sekadar untuk menamatkan peperangan, maka satu bom nuklear sahaja sudah cukup untuk ‘memberi pengajaran’ kepada Jepun kerana kesan kemusnahannya amat menakutkan bagi Jepun. Namun, kenapa mesti ada bom kedua?

Lagi, kenapa mesti ada dua jenis bom berbeza iaitu satu dari jenis uranium dan satu lagi dari jenis plutonium. Hiroshima dijadikan kawasan ujian bom plutonium, manakala Nagasaki pula dijadikan tapak ujian bom uranium. Untuk menguji dua kesan berbeza, maka dua lokasi berbeza diperlukan. Kesannya, Nagasaki yang dibom dengan uranium mengalami kesan lebih buruk daripada Hiroshima yang diledak dengan bom plutonium. Kesan eksperimen itu, Amerika mengetahui bahawa kesan kemusnahan uranium lebih kuat daripada plutonium.

Jepun dan rakyatnya tidak lebih daripada mangsa kajian Amerika. Namun, Amerika segera membayar ganti rugi dan pampasan dengan membantu Jepun untuk bangkit semula dan menjadi sebuah negara maju. Jepun diberi pelbagai bantuan teknologi selepas tamat WW2 dan pesat membangun untuk menguasai persekitaran teknologi dan ekonomi Asia pasca-perang. Pembangunan Jepun pula lebih mirip kepada ala-Amerika kerana Amerika adalah negara yang bertanggungjawab untuk membangunkan semula Jepun. Kedua-dua negara itu saling bekerjasama selepas WW2 seperti tidak pernah bergaduh sebelum ini. Pembangunan prasarana bandar dan teknologi pula sama pantas dengan kemajuan di Amerika. Tidak pelik? Kenapa Jepun tidak sangsi dengan Amerika selepas WW2? Kenapa Amerika pun tidak sangsi terhadap Jepun? They act like war never hit them.

Nilai-nilai masyarakat Amerika seperti budaya hiburan, seks bebas, industri porno dan sebagainya kemudian dibawa masuk ke Jepun. Jepun akhirnya berjaya dipujuk dan tetap tunduk dengan telunjuk Amerika. Green Dragon pula kembali menjalin hubungan dengan Mason Amerika sejak 1950-an.

Rakyat Jepun tidak tahu menahu mengenai rancangan WW2, tapi Green Dragon tahu banyak perkara. Rakyat Amerika yang cintakan keamanan tidak tahu menahu mengenai motif sebenar penglibatan kerajaan negara mereka dalam WW2, tapi American Masonic societies tahu segala-galanya. Rakyat Jerman tidak tahu menahu mengenai tujuan WW2, tapi Brothers of the Light tahu semua perancangan. Rakyat Itali juga begitu, rakyat Britain juga begitu, umat manusia di seluruh dunia juga begitu.
--
Motif

Melalui rentetan peristiwa di sebalik tabir WW2, siapakah individu-individu yang bertanggungjawab memperkenalkan senjata nuklear kepada dunia? Mereka ialah Albert Astin, Adolf Hitler, Roosevelt dan Truman. Mereka adalah Brothers of the Light yang menjalankan The Order of the Black Sun.

Masih ramai yang tidak percaya mengenai status Hitler dan dikelirukan dengan gambar-gambar tentera Nazi yang berlagak seperti mahu mengenali Islam semasa WW2.

Berhubung darah Yahudi dalam diri Hitler, majalah Knack (Brussels) melaporkan saudara Hitler yang tinggal di Amerika telah menjalani ujian DNA dan membawa kepada penemuan terbaru yang lebih meyakinkan, iaitu Hitler memang sah dari keturunan Yahudi. Wartawan majalah Knack, Jean Paul Mulders mengumpulkan DNA daripada kain napkin yang pernah digunakan salah seorang daripada 3 pewaris Hitler ketika menemui mereka di Long Island, New York.

Hasil ujian DNA terhadap 3 pewaris Hitler itu kemudian membawa kepada penemuan seorang petani di Waldviertel, Austria iaitu H.Norbert yang merupakan sepupu kepada Hitler. Masih ingat dalam artikel terdahulu (Illuminati Bahagian Asas) mengenai kelahiran Hitler oleh Maria Anna di Austria selepas berzina dengan Baron Rothschild? Norbert adalah saudara Hitler di Austria (juga hasil zina perempuan Austria dengan keturunan Rothschild, perempuan lain selain Maria Anna) berdasarkan persamaan DNA jenis Hapolopgroup E1b1b (Y-DNA) yang jarang ditemui di kalangan lelaki Jerman atau Eropah. DNA seperti itu hanya lazim di kalangan keturunan Yahudi Ashkenazi.

Kajian DNA tersebut kemudian disahkan oleh pakar genetik, Ronny Decorte yang membuat kesimpulan bahawa Hitler adalah Yahudi dan ‘tindakannya membunuh Yahudi dalam Holocaust menimbulkan banyak persoalan.’ Decorte menguatkan hasil kajian DNA dengan menyimpulkan bahawa Hitler adalah dari keturunan Yahudi Askenazi yang pernah tinggal di Afrika (mungkin Mesir). Cuba lihat perjalanan bangsa Yahudi, Mesir adalah salah satu lokasi tamadun purba yang pernah diduduki bangsa ini dan salah satu keturunan yang pernah tinggal di sana ialah Rothschild sebelum berhijrah ke Eropah. Relevan atau tidak kenyataan penemuan terbaru ini dengan artikel terdahulu?
--

Berkaitan sebilangan tentera Nazi dikatakan ada yang beragama Islam dan pernah bersolat jemaah dengan seorang tokoh Islam, lalu segolongan daripada kita mula mendambakan Hitler sebagai wira Islam yang pro-Islam. Jangan terburu-buru dan mudah terpengaruh.

Cuba lihat sejarah agama Bahai di Eropah. Agama Bahai adalah pecahan agama Islam dan dikategorikan sebagai munafik dan samar-samar, malah sesat lagi menyesatkan. Penganut agama Bahai ini lebih ramai di Eropah dan Amerika berbanding penganut agama Islam yang sebenar. Cara beribadat agama ini pula mirip kepada Islam. Agama ini juga memusihi Islam. Malah, orang Bahai juga kerap disalah ertikan sebagai orang Islam jika seseorang tidak meneliti akidah Bahai mereka. Mereka hidup dan beribadat seperti orang Islam, tetapi dua kalimah syahadah mereka tidak menyebut Muhammad sebagai Rasulullah. Itu bezanya. Maka jika anda bersolat di Eropah atau Amerika, pastikan anda berjemaah bersama orang Islam dan bukan dengan jemaah Bahai. Jika anda berada di Eropah dan Amerika, carilah Pusat Islam untuk mengenali saudara-saudara Islam di sana. Jangan mudah terpedaya dengan jiran-jiran yang kelihatan seperti orang Islam tetapi bukan memeluk akidah Islam.

Jelas sedikit. Baiklah kita sambung.

Bahai adalah ajaran yang berkembang pesat di Eropah dan Amerika. Agama ini kelihatan mirip kepada Islam dan mengamalkan budaya seakan-akan Islam, namun berbeza dari segi akidah syahadah. Perkembangan agama ini pula dua kali lebih pantas di Eropah dan Amerika berbanding perkembangan dakwah Islam. Paling mencurigakan, proses dakwah agama ini mendapat bantuan dana daripada kerajaan Amerika. Begitu juga keadaannya di Eropah, mudah menerima bantuan dana daripada kerajaan tempatan. Kenapa terjadi sebegitu? Ini kerana Bahai dijadikan alat untuk mengelirukan dunia dan bagi memburukkan imej Islam dengan menggunakan persamaan-persamaan kasar yang terdapat pada Islam dan Bahai. Jika melihat kelibat seperti orang Islam memasang bom di tempat awam, atau menjadi pengebom berani mati, atau mungkin keluar di kaca televisyen sambil memakai topeng muka dan mengugut mahu membunuh tebusan, itu adalah kerja orang Bahai yang diupah secret societies. Orang Islam tiada masa untuk memasang bom di tempat awam. Manakala perbuatan memakai topeng muka pula adalah kebiasaan bagi komando-komando Israel.

Jadi, tidak hairanlah jika Hitler mempunyai sebilangan tentera yang pandai bersolat kerana mungkin sebilangannya adalah orang Bahai dan sebilangan lagi adalah orang Islam yang terpedaya lalu menyertai Nazi (pernah tonton filem The Swing Kids? Lebih kurang begitulah taktik mind control yang digunakan untuk mempengaruhi penyertaan umat Islam dalam angkatan Nazi), kononnya mahu menyertai kempen Hitler untuk memusnahkan Yahudi. Tapi tahukah kita bahawa beribu-ribu tentera Islam yang menyertai Nazi dibunuh oleh Jerman beberapa jam selepas tamat WW2 dan pembunuhan disempurnakan oleh Amerika dan sekutu, dan akhirnya mayat-mayat orang Islam dibakar hingga jadi abu bagi menutup bukti?

Oleh kerana Hitler mempunyai sepasukan tentera yang dizahirkan seperti beragama Islam, lalu Hitler pun mahu didamba sebagai wira pro-Islam. Kalau begitu, kerajaan Amerika sejak pentadbiran George Bush pun ada kira-kira 1 batalion tentera beragama Islam, maka bolehkah Bush juga dikatakan sebagai wira pro-Islam yang anti keganasan? Kerajaan Britain sejak pentadbiran Tony Blair juga ada beratus-ratus tentera beragama Islam, maka bolehkah kita kata pemimpinnya pro-Islam? United Nations atau Pertubuhan Bangsa Bersatu (PBB) juga ada wakil dari negara-negara Islam, bolehkah kita katakan bahawa PBB itu pro-Islam dan tidak berat sebelah?

Tidak nampak? Seluruh Eropah sudah menjalani proses mind control iaitu Nazi adalah satu kuasa yang jahat dalam menggerakkan WW2. Kesannya, seluruh Eropah membenci Nazi. Pada masa yang sama, Nazi mengheret Islam untuk masuk ke arena kancah konflik dunia yang sedang dicipta dan dilaluinya. Secara tidak langsung, orang Eropah turut membenci Islam yang dikatakan pro-Nazi dan membunuh Yahudi tanpa perikemanusiaan. Islam terus menjadi mangsa, diheret dan dijadikan mangsa keadaan yang tersepit di celah-celah konflik buatan tangan secret societies. Ia adalah langkah kedua selepas kurang berjaya menghancurkan Islam pada WW1. Belum nampak? Ok, lihat lagi.

Dalam WW1, Empayar Turki Ottoman iaitu kerajaan Islam terbesar diheret masuk oleh Jerman untuk terlibat sama dalam peperangan. Sejak WW1 lagi, Islam diheret dalam permainan busuk Yahudi-Zionis dan nama Islam diburukkan di Eropah (hanya kerana bersama Jerman yang memegang watak jahat dalam WW1). Penamat WW1, empayar Ottoman hancur dan negara-negara Islam yang pernah berada dalam empayar (termasuk Palestin dan Sarajevo) pula mula berpecah. Apa akan jadi kalau berpecah? Ya, Islam menjadi semakin lemah dan lebih mudah dihancurkan. Nampak pertalian ini? Oleh sebab itu rancangan untuk menghancur dan memfitnah Islam diteruskan dalam WW2, juga diheret oleh sang penggembala Jerman, lebih tepat ialah di bawah bidang kuasa rancangan The Order of the Black Sun yang beroperasi sejak rancangan WW1 hingga WW2 atau mungkin WW3, WW4 atau WW5 akan datang.

Oh, hanya kerana seorang tokoh agama Islam mengimamkan sejumlah tentera Nazi, maka kita mahu terima bahawa semua yang menjadi makmum itu benar-benar orang Islam dalam angkatan Hitler? Jika semua ini tidak benar dan menghampiri fitnah, kami memohon keampunan dan taubat daripada Allah.

Tapi ada timbul kesangsian mengenai adakah benar para makmum yang bersolat jemaah itu benar-benar orang Islam? Ada was-was? Petunjuk mana lebih hampir? Hitler pro-Islam atau pro-Zionis? Jika ada penjelasan lain yang lebih meyakinkan, sila nyatakan sumber asal kepada kami. Kebenaran tidak boleh dibuat main hentam keromo. Ia perlukan penjelasan yang kuat.

Jangan lupa, al-Quran dan Rasulullah juga berpesan mengenai orang-orang munafik. Ingat! Sila peka bahawa orang-orang munafik itu memusuhi Islam walaupun mengaku saudara. Mereka adalah Bahai, ajaran-ajaran sesat, tarekat-tarekat songsang dan juga di kalangan orang Islam yang mengkhianati agama. Sanggup bersekongkol atau diperbodohkan untuk mengkhianati agama tanpa sedar.

Sebelum itu, lihat ini. Kes solat jemaah askar Nazi lebih kurang seperti kes di bawah ini.


Lagi, kalau begitu bagaimana pula dengan gambar di atas? Lelaki-lelaki yang berpakaian sami dan bersolat jemaah di masjid itu juga orang Islam kah? Sami Buddha itu pro-Islam kah dari segi akidah? Atau mungkin sami-sami itu baru lepas memeluk Islam dan kemudian bersolat jemaah di Selatan Thailand. Tapi bagaimana dengan pakaian mereka? Bukankah Islam menegah daripada menyerupai kaum lain? Ada banyak persoalan dan kecurigaan. Fikirkan... Umat Islam hari ini terlalu mudah dikelirukan oleh Altar Sains (Psikologi & Mind Game) yang dirancang The Order of the Black Sun sejak hampir 100 tahun lalu.

Dan.. order itu masih beroperasi hingga hari ini...Brothers of The Light
The Order of The Black Sun
SUMBER/RUJUKAN:
The Black Sun, Peter Moon.
News archive, Associated Press
Religions of the World, National Geographic Magazine
Knack Magazine
The Spy Reports (unrated)
The Secret Order of the Black Sun (unrated)

No comments:

Post a Comment