Sunday, April 20, 2014

Muhammad Yang Direka oleh Puak Gereja

Pengakuan dari bekas Jesuit 
Maklumat ini datang daripada Alberto Rivera, mantan imam Jesuit selepas penukaran kepada Kristian Protestan. Hal ini dikutip daripada ”THE PROPHET", diterbitkan oleh Chick Publications. Sejak penerbitan tersebut, beliau telah beberapa kali gagal dalam hidupnya, sehinggalah beliau meninggal dengan tiba-tiba akibat keracunan makanan. Kesaksiannya tidak boleh disembunyikan. Dr Rivera berbicara kepada kita masih ...
"Apa yang saya akan memberitahu anda adalah apa yang telah saya pelajari di ceramah rahsia di Vatican ketika saya adalah seorang pendeta Jesuit, di bawah sumpah dan perlantikan. Seorang kardinal Jesuit bernama Agustinus Bea menunjukkan kepada kita bagaimana Katolik Rom sangat menginginkan Baitulmuqaddis pada akhir abad ketiga. Kerana sejarah agama dan lokasinya yang strategik, Bandar Suci itu dianggap sebagai harta tak ternilai. Sebuah skim harus dikembangkan untuk menjadikan Baitul Muqaddis sebuah bandar Katolik Rom."

"Belum dimanfaatkan besar sumber tenaga yang boleh melakukan pekerjaan ini adalah anak-anak Ismail. Masyarakat Arab miskin menjadi korban kepada salah satu rancangan yang paling pandai yang pernah disusun oleh kuasa-kuasa kegelapan. Awal Kristian kepada mana-mana dengan Injil mendirikan gereja-gereja kecil, tetapi mereka bertemu pembangkang berat. Baik Yahudi dan kerajaan Rom menganiaya orang-orang percaya akan ajaran Isa Al-Masih untuk menghentikan penyebarannya. Tetapi orang-orang Yahudi memberontak terhadap Rom, dan pada tahun 70 AD, tentera Rom dibawah Jeneral Titus menghancurkan Jerusalem dan menghancurkan kuil besar Yahudi iaitu jantung ibadah Yahudi ... dalam memenuhi permohonan ramalan Isa dalam Matius 24:2."

"Pada hari suci ini ditempatkan di mana kuil itu pernah berdiri, Kubah Masjid Batu berdiri sebagai tempat kedua yang paling suci bagi umat Islam. Penyapuan perubahan dalam angin. Rasuah, apatis, keserakahan, kekejaman, penyelewengan dan pemberontakan sedang melanda di Empayar Rom, dan semua itu telah sedia kepada kejatuhan. Penganiayaan terhadap umat Kristian itu sia-sia ketika pengorbanan nyawa mereka demi Injil yang di bawa Isa Al-Masih."

"Satu-satunya cara syaitan mahu menghentikan dorongan ini adalah untuk mencipta agama Kristian palsu untuk menghancurkan pekerjaan tuhan. Cara untuk menanganinya adalah di Rom. Agama mereka telah datang dari Babel kuno dan semua yang diperlukan adalah face-lift. Ini tidak akan terjadi dalam semalam, namun dimulai dalam tulisan-tulisan oleh 'early church fathers'."


Early Church

"Melalui tulisan-tulisan mereka bahawa agama baru akan terbentuk. Patung Jupiter di Rom itu akhirnya disebut St. Peter, dan patung Venus buat kali terakhir menjadi Perawan Maria (Virgin Mary). Tempat HQ yang berada di gunung yang ke 7 ini di panggil Vaticanus. Tempat ini ialah untuk pen-doa-an kepada Satan
dan kuil ini juga adalah tempat Janus Berdiri. 
(Satanic temple of Janus stood)”

Vaticanus


Janus

"Agama palsu yang besar adalah Katolik Rom, yang disebut 'Mystery, Babylon the Great, the Mother of Harlots and Abominations of the Earth' -Revelation -17:5. Dia dibangkitkan untuk menyekat Injil, penyembelihan orang-orang percaya akan Isa Al-Masih, menegakkan agama mereka, mencetuskan peperangan dan menjadikan bangsa-bangsa mabuk arak, perzinaan luar nikah seperti yang telah kita lihat hari ini."

“Tiga agama besar mempunyai satu kesamaan - masing-masing mempunyai tempat suci di mana mereka mencari petunjuk. Gereja Katolik Rom memandang ke Vatican sebagai Kota Suci. Orang-orang Yahudi melihat ke dinding ratapan di Baitulmuqaddis, dan kaum muslim melihat ke Kota Kudus sebagai Mekah. Setiap kumpulan percaya bahawa mereka menerima berkat jenis tertentu selama sisa hidup mereka untuk melawat tempat suci mereka. Pada awalnya, pengunjung Arab akan membawa hadiah untuk Rumah tuhan mereka, dan para penjaga Kaabah yang ramah kepada semua orang yang datang. Sesetengah membawa benda-benda mereka, dan tidak mahu menyinggung perasaan orang-orang ini, benda-benda mereka di tempatkan di dalam tempat kudus. Dikatakan bahawa orang-orang Yahudi memandang Kaabah sebagai Kemah terpencil Tuhan dengan penghormatan hingga menjadi tercemar dengan benda.”

“Dalam pertikaian suku di atas sebuah perigi ( Zamzam ) harta Kaabah dan persembahan yang diberikan penziarah yang dibuang ke dalam perigi itu penuh dengan pasir dan menghilang. Bertahun-tahun kemudian Abd Al-Mutalib diberi penglihatan mengatakan kepadanya tempat untuk menemukan telaga dan segala harta yang tertanam di dalamnya. Ia menjadi pahlawan Mekah, dan dia ditakdirkan untuk menjadi Datuk kepada Nabi Muhammad. Sebelum waktu ini, Agustinus menjadi bishop Afrika Utara dan berkesan dalam mempengaruhi orang-orang Arab kepada Katolik Rom, termasuk seluruh keluarga mereka. Itu adalah di antara Arab ini menukarkan kepada Katolik bahawa konsep mencari nabi Arab dibangunkan.”

“Ayah Muhammad meninggal kerana penyakit dan anak laki-laki yang lahir daripada keluarga Arab yang besar di tempat-tempat seperti Makkah telah dihantar ke perkampungan untuk menyusui dan dipelihara dan menghabiskan sebahagian masa kanak-kanak mereka dengan suku Badwi untuk latihan dan untuk mengelakkan malapetaka di bandar-bandar.”

“Selepas ibu dan datuknya meninggal, Muhammad dengan ayah saudaranya ketika seorang Pendeta mengetahui identitinya dan berkata: ”Bawalah anak saudaramu kembali ke negaranya dan menjaganya daripada orang-orang Yahudi, Demi tuhan, jika mereka bertemu dengannya dan tahu apa yang aku tahu, mereka akan mentafsirkan jahat terhadap dirinya kerana beliau kelak bakal menjadi seorang pemimpin yang hebat."

“Biarawan Katolik Rom telah meniup api kemaraan untuk masa depan penganiayaan Yahudi di tangan para pengikut Muhammad. Vatican sangat menginginkan Baitulmuqaddis kerana makna keagamaan, tetapi diingkari oleh orang-orang Yahudi."

“Masalah lain adalah orang Kristian sejati di Afrika Utara yang memberitakan Injil. Rom Katolik yang tumbuh dalam kekuasaan, tapi tidak akan membiarkan pembangkang. Jadi timbullah bagaimana Vatican harus membuat senjata untuk menghilangkan kedua orang Yahudi dan orang-orang Kristian sejati yang menolak untuk menerima Katolik Rom. Melihat ke Afrika Utara, mereka nampak banyak sekali orang Arab sebagai sumber tenaga kerja untuk melakukan pekerjaan kotor mereka.

Sesetengah orang Arab telah menjadi Katolik Rom, dan boleh digunakan dalam melaporkan maklumat kepada para pemimpin di Rom. Sedang yang lain digunakan dalam rangkaian perisik bawah tanah untuk melaksanakan rancangan induk Rom untuk mengendalikan banyak orang besar daripada orang-orang Arab yang menolak Katolik. Ketika St Augustine muncul di tempat kejadian, dia tahu apa yang sedang berlaku. Biaranya berkhidmat sebagai asas untuk mencari dan memusnahkan naskah Al-kitab yang dimiliki oleh orang Kristian sejati.

Sebahagian maklumat yang telah diterjemahkan kembali dan tidak dapat dimasukkan kesemuanya atas sebab kerisauan penyelewengan pemahaman dan apa yang dipaparkan adalah untuk difikirkan tentang perencanaan Paus dalam menakluki dunia dan membentuk agama bertuhankan Dajjal yang dilaknat Tentang penyelewengan ini disebarkan pada penganut Kristian sejak dari dahulu lagi agar mereka terpengaruh dengan dakyah paus bahawasanya Muhammad itu adalah ciptaan mereka.

No comments:

Post a Comment